Meistä

Madeby Käsityökortteli -verkkokaupassa on myynnissä Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsenten Suomessa käsityönä valmistamia tuotteita.

Madeby Käsityökortteli -verkkokauppa kokoaa yhteen monta käsityöyrittäjää samalle verkkokauppa-alustalle. Jokainen kauppias ylläpitää itsenäisesti Madeby Käsityökortteli -verkkokaupassa olevaa kauppaansa.  Kauppiaat hoitavat tuotteidensa lähetyksen omasta varastostaan ja ovat vastuussa tilattujen tuotteiden toimituksesta asiakkaille.

Asiakkaille Madeby Käsityökortteli tarjoaa verkkokaupan, josta yhdestä paikasta löytyy laaja valikoima eri alojen käsityöyrittäjien tuotteita. Asiakas voi olla varma, että kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa ja tuotteet ovat laadukkaita. Toimitusvarmuus sekä kauppiaiden vastuullinen toiminta varmistetaan yhdistyksen valvonnalla.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tuotteiden toimituksessa on viivettä, saat vastauksen nopeimmin suoraan kauppiaalta. Tämä tapahtuu laittamalla kauppiaalle viesti hänen profiilinsa kautta kohdasta "lähetä viesti".
 
   
Yhdistys tarjoaa käsityöyrittäjille ensisijaisesti verkkokauppa-alustan. Jokaisella kauppiaalla on oltava Y-tunnus ja tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Verkkokauppamme ylläpitoa koskevat tiedustelut pyydämme laittamaan suoraan osoitteeseen info@madeby.fi. Osoite löytyy myös verkkokauppamme etusivun oikeasta alalaidasta kohdasta "Ota yhteyttä ylläpitoon". Siellä voit joko jättää viestisi palautelomakkeen kautta tai laittaa sähköpostia em. osoitteeseen. Tähän osoitteeseen kannattaa laittaa viestiä esimerkiksi silloin, jos tilaamasi tuotteen tekijä ei vastaa lähettämääsi tiedusteluun tai tilauksessa on muuta epäselvää.

Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille käsityöyrittäjille yhteistyötä, vertaistukea, työkavereita ja koulutusta sekä leveämpiä hartioita yhteisten asioiden hoitoon. Käsityökortteli on yhdistyksen järjestämiä tapahtumia, kampanjoita ja verkkopalveluja, joista uusimpana Madeby Käsityökortteli. Lue lisää yhdistyksestä www.skytry.fi.
Löydät MadeBy Käsityökorttelin sosiaalisesta mediasta:
Facebook https://www.facebook.com/MadeByKasityokortteli/
Instagram https://www.instagram.com/madeby.fi/ @madeby.fi #madebyfi, #madebyfikäsityökortteli

MadeBy Newsletter
Lisää sähköpostiosoitteesi saadaksesi Madeby-verkkokaupan tuoreimmat uutiset.