Tietosuojaseloste

TIETOSUOJALAUSEKE JA SUOSTUMUS TIETOJEN KÄYTTÖÖN
  1. Tämä tietosuojalauseke antaa sinulle tietoa siitä, mitä tietoja keräämme sinusta ja mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojalauseke tulee hyväksyä käyttääkseen madeby.fi-verkkosivustoa.

    Rekisterinpitäjä
    Palvelun tarjoaja Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry
    Rekisterinumero 215.908, Y-tunnus 2719737-6
    puh. 040-59 64 561
    skytry@skytry.fi
    Kotipaikka: ℅ Käsityökortteli - Kehräsaaren kauppa, Kehräsaari 1, 33200 Tampere.
     
  2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus
    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Madeby-verkkokaupan liiketoiminta, liiketoiminnan kehittäminen, asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitaminen, kehittäminen ja analysointi, asiakasviestintä, markkinoinnin suunnittelu ja kohdentaminen, mielipide- tai markkinatutkimus ja suoramarkkinointi (sähköpostitse tai muuten).
    Madeby:n asiakasrekisteriä voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli olet sen sallinut. Muutoin luovutamme henkilötietoja ainoastaan, mikäli laki sen sallii esimerkiksi tilauksen tai sopimuksen toteuttamis- tai markkinointitarkoituksessa. Mikäli haluat tarkistaa, oikaista, estää tai poistaa omia henkilötietojasi, ole yhteydessä: info@madeby.fi, tai www.madeby.fi, josta voit omilla sivuillasi poistaa, tai muokata tietojasi.
    MadeBy Helsinki toimii EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisena rekisterinpitäjänä.
     
  3. Tietojen käsittely ja luovutus
    MadeBy luovuttaa henkilötietoja säännöllisesti seuraaville tahoille (henkilötietojen käsittelijät):
    Tuotteiden tekijät, kuljetusliikkeet ja kuljetuksia hallinnoivat sovellukset saavat yhteystietosi tilauksen toimittamista varten. Tekijät, sekä kuljetus- ja huolintaliikkeet saavat käyttää tietoja ainoastaan tehtäviensä suorittamiseen.

    Henkilötiedot on suojattu ja tallennettu Madebyn tietojärjestelmään, johon on rajattu pääsy vain Madebyn vastuuhenkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi.

    Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat seuraaviin tietojärjestelmiin:
    a) Madeby.fi
    b) Tilauksen yhteydessä luovutat tietojasi erikseen myös valitsemallesi maksupalveluntarjoajalle, Checkoutille. Voit tutustua heidän tietosuojakäytäntöönsä: (https://checkout.fi/tietosuojaseloste/) Madeby-verkkokaupan osalta.Mikäli haluat tarkastella maksupalvelun tarjoajalle tallentuneita tietoja, olethan yhteydessä ko.tahoon.

    Mikäli olet osallistunut arvontaamme täyttämällä paperisen lomakkeen, tiedot siirretään lomakkeilta palomuurin ja salasanojen taakse. Paperiset lomakkeet hävitetään tietoturvallisesti.

    Tietojen siirto järjestelmien välillä tapahtuu salatusti.
     
  4. Evästeiden käyttö
    Cookie eli eväste on tietoa, jonka web-palvelin tallentaa käyttämällesi laitteelle. Internetsivustolla käytettäviä evästetiedostoja käytetään siten, että palvelun käyttäjän yksityisyydensuojaa ei loukata. Evästeiden perusteella saamme esimerkiksi tietoja siitä, millä verkkokaupan sivuilla asiakkaat ovat käyneet, mitä sivuja katselleet jne. Evästetietoja käsitellään anonyymisti. Näemme esimerkiksi moniko asiakas on käynyt tietyllä sivulla, mutta emme sitä, kuka yksittäinen henkilö on kyseessä.
    Evästeitä käytetään mm. mittaus- ja tutkimustarkoituksiin sivuston käytön ja käyttömäärän selvittämiseksi. Evästeitä käytetään sivuilla olevassa mainonnassa. Evästeiden avulla mainontaa voidaan kohdentaa selainkäyttäytymisen perusteella ja evästeiden avulla järjestelmä tunnistaa myös onko käyttäjä nähnyt mainoksen aiemmin, jolloin samoja mainoksia ei näytetä koko ajan samalle käyttäjälle.
    Evästetunnistuksessa ei yhdistetä evästetunnistetietoja sivuston käyttäjän henkilö- tai yhteystietoihin. Evästeet eivät mahdollista käyttäjän päätelaitteen tallennuslaitteen kuten kovalevyn tietojen tarkastelua tai kopioimista.
    Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän Internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa. Evästeet estämällä käyttäjä saa yhä mainoksia, mutta ne eivät valikoidu oman selainkäytön pohjalta. Selaimen valinnat muistavien evästeiden estäminen pakottaa käyttäjän määrittelemään selainasetukset sekä syötettävän käyttäjätunnukset ja salasanat joka kerta uudelleen.
     
  5. Ulkopuolisten tahojen evästeiden perusteella kohdentama mainonta
    Seuraavat tahot keräävät sivustoillamme evästetietoa, jota käytetään mainosten kohdentamiseen:
    a) Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA; (https://www.facebook.com/about/privacy)
    Voit hallita Facebookin mainosasetuksia omilla sivuillasi.
    b) AdWords (https://adwords.googleblog.com/2018/03/changes-to-our-ad-policies-to-comply-with-the-GDPR.html)
    c) Google Analytics (https://privacy.google.com/businesses/compliance)
     
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Lisäksi niitä voidaan kerätä Madebyn tietojärjestelmistä, kun henkilö rekisteröityy palveluihin ja käyttää palveluita, sekä rekisterinpitäjän toimintoihin liittyvistä sosiaalisista medioista.
    Henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös osoite-, päivitys- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.
     
  7. Rekisterin tietosisältö
    Asiakastiedot, kuten
    a) nimi
    b) osoite
    c) yhteystiedot
    Asiakkuuteen liittyvät tiedot, kuten
    a) aiempiin tilauksiin liittyvät tiedot (rekisteröitynyt asiakas)
    b) suostumus sähköposti-, tekstiviesti- ja muilla automaattisilla järjestelmillä lähetettävään suoramarkkinointiin, suoramarkkinoinnin kieltokoodit sekä tieto osoitteen saantitavasta
    c) asiakaspalautetiedot
    d) muut kuluttajan suostumuksella kerättävät tiedot
    e) Tekijöiden tilityksiä varten tilitiedot ja Y-tunnus
     
  8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    MadeBy ei luovuta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Kohdissa 3 ja 8 mainitut kolmannet tahot voivat siirtää tietoja, mutta he noudattavat EU:n vaatimia säännöksiä. Lisätietoja kyseisten tahojen tietosuojasta kunkin tahon kohdalla.
     
  9. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Asiakasrekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.
    Asiakastietoja ei käsitellä tulosteina.


MadeBy Newsletter
Lisää sähköpostiosoitteesi saadaksesi Madeby-verkkokaupan tuoreimmat uutiset.